Kuhinje Brigitte

kuhinje brigitte

Kuhinje Brigitte

Vrhunske nemške kuhinje

Vrhunske nemške kuhinje Brigitte so odlična rešitev za vse, ki si želite funkcionalno kuhinjo vrhunske kvalitete in z inovativnim dizajnom, prilagojeno vašim željam in potrebam. Prepustite se strokovnjakom in nam dovolite, da vam uresničimo sanje o popolni kuhinji. Kuhinje Brigitte po meri nemškega porekla vas ne bodo razočarale. V salonu kuhinj Varia imamo v ponudbi bogat izbor nemških kuhinj po meri in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri.

[rev_slider alias=”Brigitte”]

Temeljito si oglejte prostor, kamor nameravate kuhinje Brigitte umestiti, in vanjo v mislih umestite vse elemente, ki jih nujno potrebujete, torej štedilnik, hladilnik, pečico, pomivalni stroj, kuhinjsko korito in kuhinjsko napo. Če ste v fazi gradnje in imate možnost prilagoditve električne in vodovodne napeljave, ste torej z vidika postavitve povsem neomejeni in lahko kuhinjo v celoti prilagajate lastnim željam in potrebam. Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki lahko svetujejo pri načrtovanju.

Poglejte si nekaj kuhinj Brigitte iz naše bogate ponudbe:

Kupujete novo kuhinjo? Pišite nam in pomagali vam bomo:

  Zakaj izbrati kuhinjo Brigitte vrhunske nemške kakovosti?

  Vse barve sveta

  Kuhinje Brigitte vam nudijo bogat izbor barv za vsak okus, kar vam omogoča kreativno svobodo. Za sodobne kuhinje Brigitte so značilne čiste linije in čiste barve, zato je dobro upoštevati načelo 60-30-10. V skladu s tem načelom je 60 odstotkov kuhinje v primarni barvi, ki naj bo umirjena in po možnosti nevtralna. Nadaljnjih 30 odstotkov kuhinje je lahko v sekundarni barvi po lastni izbiri, ki služi kot kontrast oz. dopolnitev primarne barve in razbija monotonost. Zadnjih 10 odstotkov kuhinje lahko obarvate v barvi oz. z vzorcem po želji, namen pa je poživiti kuhinjo in vnesti nekaj svežine. V okviru tega lahko nad kuhališčem namestite ploščice zanimivih oblik ali velikosti oz. celotno površino med spodnjimi in zgornjimi elementi oblečete v steklo s fototapeto. Pazite tudi na izbiro materiala. Sodobni trendi narekujejo fronte v visokem sijaju, kar pa je lahko izredno nefunkcionalno, zlasti za družine z majhnimi otroci, saj se na površini z visokim sijajem umazanija in prstni odtisi hitreje poznajo.

  Ne omejujte se

  Morda se vam zdi, da je mogoče kuhinje Brigitte po meri dobiti le pri lokalnem mizarju, kar je v preteklosti res držalo. Proizvajalci kuhinj so namreč ponujali zgolj nabor različnih kombinacij elementov, s katerimi je bilo pogosto težko zapolniti vsak kotiček kuhinje. Danes pa si lahko v salonu kuhinj Varia izberete vrhunske kuhinje Brigitte nemške kakovosti povsem po svojih željah in potrebah.


  kuhinje brigitte


  Če kljub zgornjim nasvetom niste prepričani, kakšna kuhinja je prava izbira za vas, priporočamo, da se posvetujete z našimi strokovnjaki. Najbolje vam bomo svetovali glede na obstoječo ponudbo, razpoložljivost prostora in vaše želje, da bo vaša kuhinja kar najbolj funkcionalna in bo še dolgo služila svojemu namenu.

  Pišite nam, ali  pa za lažje načrtovanje uporabite naš ONLINE KREATOR KUHINJ


   Manj v tem primeru ni več

   Ne glede na to, ali ste se odločili za nakup nemške kuhinje Brigitte po meri ali standardne kuhinje, je naslednji korak pri izbiri izris in dokončna postavitev kuhinje, pri čemer pa vam bodo najbolj v pomoč kar naši svetovalci. Skupaj z njimi boste lahko dorekli še zadnje podrobnosti in izdelava vaše sanjske kuhinje se lahko začne.

   5/5 - (13 votes)