Nemške kuhinje po meri

nemške kuhinje po meri

Nemške kuhinje po meri

Kuhinje po meri visoke kakovosti za modern izgled vašega doma

Za vse, ki si želite funkcionalno kuhinjo vrhunske kvalitete in z inovativnim dizajnom, prilagojeno vašim željam in potrebam bodo nemške kuhinje po meri lahko odlična rešitev za vas. Prepustite se strokovnjakom in nam dovolite, da vam uresničimo sanje o popolni kuhinji. Nemške kuhinje po meri vas ne bodo razočarale. V salonu kuhinj Varia imamo v ponudbi bogat izbor nemških kuhinj po meri in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri.

Nemške kuhinje slovijo po svoji izredni kakovosti ter inovativnem dizajnu, ki se uspešno prilagaja potrebam in željam vsakega posameznika, odlikuje pa jih tudi trpežnost, ki vam zagotavlja dolgo življenjsko dobo, kuhinja pa je taka odlična naložba za prihodnost. Ne glede na to, ali ste v fazi gradnje svojega doma ali pa si zgolj želite nove nemške kuhinje, vam svetujemo nakup kuhinje po meri, saj boste le tako lahko povsem prepričani, da ste se odločili prav.

[rev_slider alias=”Slider 2″]

Prvi korak pri nakupu kuhinje po meri je ocena oz. načrtovanje. Temeljito si oglejte prostor, kamor nameravate kuhinjo umestiti, in vanjo v mislih umestite vse elemente, ki jih nujno potrebujete, torej štedilnik, hladilnik, pečico, pomivalni stroj, kuhinjsko korito in kuhinjsko napo. Če ste v fazi gradnje in imate možnost prilagoditve električne in vodovodne napeljave, ste torej z vidika postavitve povsem neomejeni in lahko kuhinjo v celoti prilagajate lastnim željam in potrebam. Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki lahko svetujejo pri načrtovanju nemške kuhinje po meri.

Poglejte si nekaj kuhinj iz naše bogate ponudbe:

Kupujete novo kuhinjo? Pišite nam in pomagali vam bomo:

  Kako izbrati pravo kuhinjo, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe

  Delovni prostor je nujen, če kuhate vsak dan ali celo večkrat dnevno, zato je morda smiselno, da si omislite večjo kuhinjo, v kateri vas ne bo skrbelo za pomanjkanje delovnega pulta. Če imate dovolj prostora, je delovni otok odlična rešitev za povečanje delovne površine, hkrati pa se lahko z dodatkom nekaj stolov spremeni v prostor za hiter obrok ali malico. Razmislite o obliki nemške kuhinje po meri, ki vašim potrebam najbolj ustreza. Če pogosto kuhate, je smiselna postavitev v črko U ali L, saj imate pri tej postavitvi vse kuhinjske elemente na dosegu roke. Nemške kuhinje po meri, ki so izdelane po naročilu lahko vključujejo prav vse, kar boste potrebovali v vaši kuhinji. Na eno dolžino lahko tako razvrstite kuhališče in pomivalno korito, na drugo pa hladilnik, omare z živili in pečico ter z delovnim pultom smiselno povežete kuhinjske elemente, ki jih najpogosteje uporabljate skupaj.

  Vse barve sveta

  Prednost izbire kuhinje po meri je tudi prosta izbira barvne kombinacije, kar vam omogoča kreativno svobodo. Za sodobne nemške kuhinje so značilne čiste linije in čiste barve, zato je dobro upoštevati načelo 60-30-10. V skladu s tem načelom je 60 odstotkov kuhinje v primarni barvi, ki naj bo umirjena in po možnosti nevtralna. Nadaljnjih 30 odstotkov kuhinje je lahko v sekundarni barvi po lastni izbiri, ki služi kot kontrast oz. dopolnitev primarne barve in razbija monotonost. Zadnjih 10 odstotkov vaše nemške kuhinje lahko obarvate v barvi oz. z vzorcem po želji, namen pa je poživiti kuhinjo in vnesti nekaj svežine. V okviru tega lahko nad kuhališčem namestite ploščice zanimivih oblik ali velikosti oz. celotno površino med spodnjimi in zgornjimi elementi oblečete v steklo s fototapeto. Pazite tudi na izbiro materiala. Sodobni trendi narekujejo fronte v visokem sijaju, kar pa je lahko izredno nefunkcionalno, zlasti za družine z majhnimi otroci, saj se na površini z visokim sijajem umazanija in prstni odtisi hitreje poznajo.

  Ne omejujte se

  Morda se vam zdi, da je mogoče kuhinje po meri dobiti le pri lokalnem mizarju, kar je v preteklosti res držalo. Proizvajalci kuhinj so namreč ponujali zgolj nabor različnih kombinacij elementov, s katerimi je bilo pogosto težko zapolniti vsak kotiček kuhinje. Danes pa si lahko v salonu kuhinj Varia izberete vrhunske nemške kuhinje visoke kakovosti povsem po svojih željah in potrebah.


  nemške kuhinje po meri


  Če kljub zgornjim nasvetom niste prepričani, kakšna kuhinja je prava izbira za vas, priporočamo, da se posvetujete z našimi strokovnjaki. Najbolje vam bomo svetovali glede na obstoječo ponudbo, razpoložljivost prostora in vaše želje, da bo vaša kuhinja kar najbolj funkcionalna in bo še dolgo služila svojemu namenu.

  Pišite nam, ali  pa za lažje načrtovanje uporabite naš ONLINE KREATOR KUHINJ


   Manj v tem primeru ni več

   Ne glede na to, ali ste se odločili za nakup nemške kuhinje po meri ali standardne kuhinje, je naslednji korak pri izbiri izris in dokončna postavitev kuhinje, pri čemer pa vam bodo najbolj v pomoč kar naši svetovalci. Skupaj z njimi boste lahko dorekli še zadnje podrobnosti in izdelava vaše sanjske kuhinje se lahko začne.

   5/5 - (10 votes)