Kuhinje Schuller

kuhinje-schuller-2

Kuhinje Schuller

Vrhunske nemške kuhinje

Vrhunske nemške kuhinje Schuller so odlična rešitev za vse, ki si želite funkcionalno kuhinjo vrhunske kvalitete in z inovativnim dizajnom, prilagojeno vašim željam in potrebam. Prepustite se strokovnjakom in nam dovolite, da vam uresničimo sanje o popolni kuhinji. Kuhinje Schuller po meri nemškega porekla vas ne bodo razočarale. V salonu kuhinj Varia imamo v ponudbi bogat izbor nemških kuhinj Schuller po meri in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri.

[rev_slider alias=”Schuller”]

Temeljito si oglejte prostor, kamor nameravate kuhinje Schuller umestiti, in vanjo v mislih umestite vse elemente, ki jih nujno potrebujete, torej štedilnik, hladilnik, pečico, pomivalni stroj, kuhinjsko korito in kuhinjsko napo. Če ste v fazi gradnje in imate možnost prilagoditve električne in vodovodne napeljave, ste torej z vidika postavitve povsem neomejeni in lahko kuhinje Schuller v celoti prilagajate lastnim željam in potrebam. Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki lahko svetujejo pri načrtovanju.

Poglejte si nekaj kuhinj Schuller iz naše bogate ponudbe:

Kupujete novo kuhinjo? Pišite nam in pomagali vam bomo:

  Zakaj izbrati kuhinjo Schuller vrhunske nemške kakovosti?

  Vse barve sveta

  Kuhinje Schuller vam nudijo bogat izbor barv za vsak okus, kar vam omogoča kreativno svobodo. Za sodobne kuhinje Schuller so značilne čiste linije in čiste barve, zato je dobro upoštevati načelo 60-30-10. V skladu s tem načelom je 60 odstotkov kuhinje v primarni barvi, ki naj bo umirjena in po možnosti nevtralna. Nadaljnjih 30 odstotkov kuhinje je lahko v sekundarni barvi po lastni izbiri, ki služi kot kontrast oz. dopolnitev primarne barve in razbija monotonost. Zadnjih 10 odstotkov kuhinje lahko obarvate v barvi oz. z vzorcem po želji, namen pa je poživiti kuhinjo in vnesti nekaj svežine. V okviru tega lahko nad kuhališčem namestite ploščice zanimivih oblik ali velikosti oz. celotno površino med spodnjimi in zgornjimi elementi oblečete v steklo s fototapeto. Pazite tudi na izbiro materiala. Sodobni trendi narekujejo fronte v visokem sijaju, kar pa je lahko izredno nefunkcionalno, zlasti za družine z majhnimi otroci, saj se na površini z visokim sijajem umazanija in prstni odtisi hitreje poznajo.

  Ne omejujte se

  Morda se vam zdi, da je mogoče kuhinje Schuller po meri dobiti le pri lokalnem mizarju, kar je v preteklosti res držalo. Proizvajalci kuhinj so namreč ponujali zgolj nabor različnih kombinacij elementov, s katerimi je bilo pogosto težko zapolniti vsak kotiček kuhinje. Danes pa si lahko v salonu kuhinj Varia izberete vrhunsko kuhinjo nemške kakovosti povsem po svojih željah in potrebah.


  kuhinje schuller


  Če kljub zgornjim nasvetom niste prepričani, kakšna kuhinja je prava izbira za vas, priporočamo, da se posvetujete z našimi strokovnjaki. Najbolje vam bomo svetovali glede na obstoječo ponudbo, razpoložljivost prostora in vaše želje, da bo vaša kuhinja kar najbolj funkcionalna in bo še dolgo služila svojemu namenu.

  Pišite nam, ali  pa za lažje načrtovanje uporabite naš ONLINE KREATOR KUHINJ


   Manj v tem primeru ni več

   Ne glede na to, ali ste se odločili za nakup nemške kuhinje Schuller po meri ali standardne kuhinje, je naslednji korak pri izbiri izris in dokončna postavitev kuhinje, pri čemer pa vam bodo najbolj v pomoč kar naši svetovalci. Skupaj z njimi boste lahko dorekli še zadnje podrobnosti in izdelava vaše sanjske kuhinje se lahko začne.

   4.7/5 - (14 votes)