OSTALI PRODUKTI

STORITVE NA KLJUČ.

Poleg kuhinjskega pohištva vam pri nas nudimo tudi ostalo pohištvo po meri kot so: dnevne sobe, kopalnice, pralnice, garderobe, shrambe. Omogočamo vam pohištvo ki se popolnoma prilagodi vašemu prostoru, funkcionalnosti in vašim potrebam ter željam.

PRIJAVA NAemail logoIZRIS

PREDNOSTI

PRILAGODITEV PROSTORU

Pohištvo po meri omogoča maksimalen izkoristek prostora, še posebej v primerih, ko je prostor nepravilnih dimenzij ali posebnih zahtev.

UNIKATNOST IN PERSONALIZACIJA

Izdelava unikatnih kosov, ki odražajo slog in estetiko stranke. Stranka lahko sama izbere materiale, barve, detajle in funkcionalnosti, ki jih želi vključiti v dizajn.

KAKOVOST IN VZDRŽLJIVOST

Pogosto izdelano iz visokokakovostnih materialov in z uporabo strokovne izdelave, kar ima za posledico dolgotrajne in vzdržljive kose pohištva.

FUNKCIONALNOST

Prilagodimo specifičnim potrebam stranke. Na primer, lahko vključite dodatne police, predale, omare ali integrirane sisteme za shranjevanje, da zagotovite optimalno organizacijo in funkcionalnost.

NALOŽBENA VREDNOST

Čeprav je lahko pohištvo po meri dražje v primerjavi s serijsko proizvedenim pohištvom, lahko zaradi svoje prilagodljivosti, kakovosti in vzdržljivosti dolgoročno zagotovi večjo vrednost naložbe.

Dovolite nam, da opremimo vaš celoten dom. Da bo ta enoten in funkcionalen. Želeli boste pokazati prav vsak kotiček vašega doma.

REFERENCE

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas na telefon +386 3 490 06 04 ali preko spletnega obrazca, hitro in enostavno!

Logo-Instagram
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0